Termeni și condiții

Informații utile

Informații contact

✉ contact@ecoland-production.ro

☎ 0744.540656

Program: L-V 10:00 – 18:00

Termeni generali

Accesarea și utilizarea site-ului www.ecoland-production.ro atrage după sine citirea, înțelegerea și acceptarea următoarelor termeni și condiții.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.ecoland-production.ro.Ecoland Production SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabila. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Continutul site-uluiwww.ecoland-production.roeste proprietatea Ecoland Production SRL.

Ecoland Production SRL garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.ecoland-production.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieraă, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Ecoland Production SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea Ecoland Production SRL, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Sesizări

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: doinaberescu@yahoo.com. Ecoland Production SRL vă răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de Ecoland Production SRL exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în masură în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa Ecoland Production SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneti prelucrarii datelor personale și să solicitati stergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către Ecoland Production SRL cu o cerere scrisă, datată și semnată. SC Ecoland Production SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Ecoland Production SRL nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invităm să accesați, de asemenea, pagina Politica de confidențialitate (boldat-link spre pagina) care se aplică, vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizarii serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Plata și Livrarea comenzilor

Pentru aceast subiect, am creat o secțiune specială pe site. Te rugăm să accesezi pagina “Plata și Livrarea comenzilor” (bold-link cu trimitere spre pagina)

 

Garanții

Scopul nostru, în Ecoland Production SRL este să avem clienți mulțumiți de produsele noastre. Așadar, ți-am pregătit câteva garanții ale produselor livrate de noi:

* uleiurile esențiale de lavandă,mentă,coada șoricelului,lophantus anisatus ,brad – care sunt produse fabricate de Ecoland Production au termen de valabilitate 2 ani de la data producerii

* hidrolații(apele florale) – 12 luni

* preparatele de aromaterapie au termene de 6 luni de la data preparării

* cele trei săpunuri și cele trei creme produse proprii – 12 luni

* maceratele uleioase de gălbenele,sunătoare și arnica – 12 luni (conțin conservant natural)

*sarea de baie cu uleiuri esentiale – 6 luni

*pernele terapeutice cu plante,săculeții cu lavandă, ochelarii cu lavandă -12 luni, după care trebuie reîmprospătat conținutul

*stick-urile terapeutice (creioane nazale) cu uleiuri esențiale și pulberea cu efect hemostatic- 30 zile de la producere

*difuzoarele pentru dispersia uleiurilor esențiale (marca Beurer) pe care le comercializăm – 3 ani